Preşedinte Unirea Alba Iulia: Situaţia financiară ne obligă să vindem jucători tineri

Preşedintele clubului Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu, a declarat că situaţia financiară în care se află gruparea ardeleană îi obligă pe conducători să vândă şi jucători mai tineri din lotul formaţiei.

37 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Unirea Alba Iulia: Situaţia financiară ne obligă să vindem jucători tineri

Preşedinte Unirea Alba Iulia: Situaţia financiară ne obligă să vindem jucători tineri (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu aş dori să vindem în acest moment niciun fotbalist, ei ar mai fi trebuit să joace la Unirea Alba Iulia, pentru că sunt foarte tineri şi abia apoi să facă saltul spre o echipă mai bună, dar situaţia financiară a clubului ne forţează să procedăm astfel", a spus Lupu.

Oficialul ardelean a precizat că nici banii pentru transferul lui Călin Cristea la Pandurii Târgu Jiu nu vor rezolva problemele Unirii Alba Iulia. "Am primit prima tranşă la semnarea actelor, iar în această lună gorjenii ne vor achita cea de-a doua tranşă, apoi mai urmează alte două tranşe în lunile aprilie şi mai. Aceşti bani ne ajută, dar nu rezolvă în niciun caz problema şi de aceea trebuie să ne mişcăm foarte rapid în ceea ce priveşte rezolvarea bugetului pentru retur. Avem nevoie de o sursă de venit sigură şi aici mă refer la găsirea unui sponsor sau la sprijinul acordat de către autorităţile locale, Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba", a afirmat Nicu Lupu.

Altfel, jucătorii Vlad Ignat şi Nicuşor Stanciu se vor deplasa, luni, în Scoţia, însoţiţi de impresarul lor, unde vor susţine până pe data de 18 ianuarie probe la liderul campionatului, Celtic Glasgow.

Preşedintele clubului ardelean a mai spus că jucătorul Răzvan Dâlbea a devenit liber de contract, după ce a depus memoriu din cauza restanţelor financiare: "Nu am avut potenţă financiară şi astfel Răzvan Dâlbea a devenit jucător liber, la fel cum cred că vor decurge lucrurile şi în cazul apărătorului Andrei Poverlovici. De altfel, oricare dintre fotbaliştii noştrii îşi putea depune memoriu pentru a deveni liber de contract, deoarece în momentul în care am achitat o parte din restanţe trecuseră deja mai mult de 60 de zile. Dar, cu excepţia celor doi, nimeni nu a făcut acest lucru".

Formaţia Unirea Alba Iulia ocupă locul 14, penultimul, din seria a doua a ligii secunde, având un total de 12 puncte, în 14 meciuri. Lotul echipei se va reuni în data de 17 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici