Preşedintele CA al Ceahlăul: Massone a insistat să depunem dosarul pentru UEFA

Preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Măstăcăneanu, a declarat miercuri că, la insistenţele lui Angelo Massone, gruparea neamţeană a depus dosarul de licenţiere pentru participarea în cupele europene în sezonul 2015/2016.

99 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CA al Ceahlăul: Massone a insistat să depunem dosarul pentru UEFA

Angelo Massone (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Massone a insistat să depunem dosarul pentru UEFA. Chiar dacă situaţia noastră în clasament nu este una tocmai bună acum, avem şanse reale ca echipa să se salveze de la retrogradare şi, cine ştie, poate prindem o participare în cupele europene. Mai sunt multe puncte puse în joc şi până la final se pot schimba multe. În condiţiile în care sunt atâtea echipe în insolvenţă în Liga I, din toamnă, orice e posibil", a spus Măstăcăneanu.

Oficialul formaţiei nemţene a afirmat că stadionul din Piatra Neamţ poate găzdui meciuri europene intercluburi. "Din punct de vedere al stadionului, nu sunt probleme. Dacă alte cluburi au probleme, din acest punct de vedere, noi stăm bine. Nu trebuie să jucăm în altă parte. Stadionul nostru poate găzdui meciuri internaţionale intercluburi până în faza sferturilor de finală", a completat Măstăcăneanu.

După disputarea a 23 de etape, Ceahlăul ocupă locul 16, cu 19 puncte, la şase puncte de ultima echipă care va evolua şi în sezonul viitor al Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici