Preşedintele clubului Bayern Munchen, suspectat de evaziune fiscală, este aproape de a fi trimis în judecată (presă)

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, suspectat de evaziune fiscală, ar trebui să se aştepte să fie trimis în judecată de către Parchetul din Munchen, conform unor surse judiciare citate de Bild am Sonntag.

150 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Bayern Munchen, suspectat de evaziune fiscală, este aproape de a fi trimis în judecată (presă)

Uli Hoeness (Imagine: mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei germane, ancheta se apropie de final şi parchetul "va lua în iulie o decizie privind punerea sub acuzare pentru evaziune fiscală". Parchetului îi este "practic imposibil" să renunţe la punerea sub acuzare, astfel că Hoeness trebuie să se aştepte la un proces.

Uli Hoeness face obiectul unei anchete pentru evaziune fiscală, după ce în ianuarie a recunoscut că are un cont secret în Elveţia.

Presa germană a scris, în aprilie, că Hoeness ar fi ascuns sume mari de bani în Elveţia şi ar fi omis să plătească impozite de milioane de euro.

Hoeness, în vârstă de 61 de ani, a recunoscut că a făcut o mare greşeală şi a precizat că va încerca să o repare.

În ciuda acestui caz, care a provocat polemică în Germania, Uli Hoeness este susţinut în continuare de oficialii clubului Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici