Preşedintele executiv al FC Vaslui: Probabil că până diseară Varela va fi jucătorul Stelei

Preşedintele executiv al FC Vaslui, Dragoş Iftimie, a declarat, luni, la Sport.ro, că fundaşul Fernando Varela va fi noul jucător al echipei Steaua Bucureşti, în locul său urmând să fie adus croatul Igor Prahici.

Urmărește
194 afișări
Imaginea articolului Preşedintele executiv al FC Vaslui: Probabil că până diseară Varela va fi jucătorul Stelei

Fernando Varela (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Negocierile pentru transferul lui Varela la Steaua sunt avansate. Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Preţul oferit de Steaua este aproape de valoarea lui de piaţă. E posibil, chiar probabil, ca până deseară să fie jucătorul Stelei. Astăzi e termenul pentru ca Steaua să-l poată pună pe Varela pe lista UEFA, dar în România perioada de transferări e deschisă până pe 9 septembrie", a spus Iftimie la Sport.ro.

Dragoş Iftimie a menţionat că fundaşul croat Igor Prahici are acelaşi profil de joc ca şi Varela. "Igor Prahici e un fundaş cam de acelaşi profil cu Varela, e puternic, pe care l-am urmărit de ceva vreme. Jucătorul e la Vaslui în momentul de faţă. Mai aşteptăm un jucător din străinătate", a completat Iftimie, care a precizat că mijlocaşul Vasile Buhăescu a fost împrumutat pentru un sezon la divizionara secundă ASA Târgu Mureş.

Pe de altă parte, oficialul grupării vasluiene a menţionat că fostul atacant al grupării moldave, Wesley Lopez şi-a vizitat foştii coechipieri. "Wesley a venit pe la Vaslui să dea bineţe, că aşa e frumos. A fost primit cu multă simpatie. Wesley şi-a pus amprenta pe cei mai frumoşi ani ai istoriei Vasluiului", a explicat Iftimie.

Fernando Varela (25 de ani), internaţional al Insulelor Capului Verde, a fost transferat în sezonul trecut de FC Vaslui de la Feirense (portugalia). El a mai evoluat pentru Trofense şi Estoril.

Igor Prahici (26 de ani), fost internaţional de tineret croat, a mai evoluat pentru Varteks, Sloboda Varazdin, Sedan, Istra 1961 şi Zadar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici