Prima jucătoare din Top 5 WTA care refuză să participe la următoarele turnee din China: "Nu vreau să merg acolo în următorii doi ani"

  • Elina Svitolina (25 de ani, nr. 5 WTA) a anunţat că în următorii doi ani nu va participa la turneele din China
  • Cea mai bună tenismenă din Ucraina se teme de infectarea cu noul coronavirus
  • Svitolina a dezvăluit că a pierdut mulţi bani în perioada suspendării competiţiilor sportive
589 afișări
Imaginea articolului Prima jucătoare din Top 5 WTA care refuză să participe la următoarele turnee din China: "Nu vreau să merg acolo în următorii doi ani"

Prima jucătoare din Top 5 WTA care refuză să participe la următoarele turnee din China: "Nu vreau să merg acolo în următorii doi ani"

Elina Svitolina (nr. 5 WTA) este prima tenismenă de top care a anunţat că refuză să călătorească în China, ţara în care a izbucnit virusul care a blocat toată lumea. Sportiva de 25 de ani se teme de infectarea cu noul coronavirus şi a declarat că nu va participa la turneele din Asia în următorii doi ani.

Elina Svitolina: "Poate că vom juca tenis anul acesta, dar după septembrie. Ţările sunt diferite şi va dura un timp până când se va retrage carantina. Poate în Octombrie. Poate că oficialii din China ne vor chema să jucăm acolo, dar eu nu cred că vreau să merg acolo în următorii doi ani".

Elina Svitolina a mai spus că a pierdut mulţi bani din cauza pandemiei. În timpul acestei întreruperi a sezonului, jucătoarea şi-a plătit echipa, chiar dacă nu a jucat turnee şi nu a câştigat premii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici