Primăria amplasează ecrane gigant în Capitală, pentru a fi urmărită finala Cupei Mondiale

Primăria Bucureştiului va amplasa, în 11 iulie, două ecrane gigant pe platoul de la intrarea Şincai din Parcul Tineretului şi în strada Şelari - zona Centrului istoric, pentru ca bucureştenii să poată urmări finala Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

22 afișări
Imaginea articolului Primăria amplasează ecrane gigant în Capitală, pentru a fi urmărită finala Cupei Mondiale

Primăria amplasează ecrane gigant în Capitală, pentru a fi urmărită finala Cupei Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de sâmbătă al municipalităţii, "PMB pune la dispoziţia participanţilor zone cu terase de unde vor putea urmări meciurile din campionat".

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), în parteneriat cu TVR, postul care asigură transmiterea partidelor de fotbal, pe durata întregului eveniment.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici