Prinţul Harry va merge în Brazilia pentru a susţine Anglia la CM

Prinţul Harry va susţine echipa Angliei la meciul cu naţionala statului Costa Rica, programat la 24 iunie, la Cupa Mondială, el urmând să efectueze un turneu de şapte zile în Brazilia şi Chile, informează AFP.

116 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry va merge în Brazilia pentru a susţine Anglia la CM

Prinţul Harry (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Meciul de la Belo Horizonte va fi ultimul din grupă pe care îl va disputa Anglia.

"Prinţul speră, ca şi toată lumea de altfel, că rezultatul va fi mult mai bun decât la ultimul meci al Angliei de la Cupa Mondială la care a asistat", a declarat secretarul prinţului, Edward Lane Fox, referindu-se la remiza, 0-0, cu Algeria din 2010.

Înainte de meciul Angliei, prinţul va asista şi la partida Brazilia - Camerun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici