Profeţia făcută de un argentinian în 2015: În 2022, Messi va câştiga Cupa Mondială şi va fi cel mai bun din toate timpurile

Încă de acum 7 ani, un tweet care a explodat după victoria Argentinei anunţa că Messi va câştiga Cupa Mondială din Qatar.

1393 afișări
Imaginea articolului Profeţia făcută de un argentinian în 2015: În 2022, Messi va câştiga Cupa Mondială şi va fi cel mai bun din toate timpurile

Profeţia făcută de un argentinian în 2015: În 2022, Messi va câştiga Cupa Mondială şi va fi cel mai bun din toate timpurile

Numele utilizatorului argentinian este José Miguel Polanco, care, pe 20 martie 2015, decreta: „Pe 18 decembrie 2022, Leo Messi, în vârstă de 34 de ani, va câştiga Cupa Mondială şi va deveni cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. Căutaţi-mă peste 7 ani”:

José Miguel Polanco a devenit acum o celebritate, până la punctul în care un program de televiziune japoneză l-a invitat să povestească despre predicţia sa.

Mulţi utilizatori l-au complimentat, pentru că nu era uşor să pariezi pe Messi şi pe Argentina, cu 7 ani înainte.

Asta în condiţiile în care nici nu sigur că în 2022 Messi va mai juca la naţionala, având în vedere vârsta şi zvonurile privind retragerea după Mondialul ratat în Rusia 2018.

O mică eroare de calculat: Puricele are 35 de ani, iar nu 34 de ani. După finala cu Franţa, au apărut imagini cu Messi dansând pe masa din vestiar, expresie a bucuriei pe care o trăieşte prin câştigarea trofeului.

Mai jos, tweet-ul miraculos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici