Programul echipei României la rugby în 2014, în Cupa Europeană a Naţiunilor

Federaţia Română de Rugby (FRR) a anunţat programul naţionalei României în 2014, în grupa valorică 1A a Cupei Europene a Naţiunilor, conform căruia "Stejarii" vor disputa primul meci pe teren propriu, cu Portugalia, la 1 februarie.

263 afișări
Imaginea articolului Programul echipei României la rugby în 2014, în Cupa Europeană a Naţiunilor

Programul echipei României la rugby în 2014, în Cupa Europeană a Naţiunilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Programul complet al echipei României este următorul:

  • 1 februarie, acasă cu Portugalia;

  • 8 februarie, în deplasare cu Rusia;

  • 22 februarie, acasă cu Spania;

  • 8 martie, acasă cu Belgia;

  • 15 martie, în deplasare cu Georgia.

La jumătatea competiţiei, România se afla pe locul secund, calificant la Cupa Mondială, la egalitate de puncte, 19, cu Georgia.

În 2013, România a trecut de Portugalia, scor 19-13, Rusia, scor 29-14, Belgia, scor 32-14, Spania, scor 25-15, şi a terminat la egalitate cu Georgia, 9-9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici