Programul naţionalei de fotbal a României pentru meciurile cu Estonia şi Andorra

Reunirea componenţilor naţionalei României pentru meciurile de calificare la CM 2014 contra Estoniei (A. Le Coq Arena din Tallinn, 7 septembrie, ora 21.00) şi Andorrei (Arena Naţională Bucureşti, 11 septembrie, ora 20.30) este programată luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia.

3141 afișări
Imaginea articolului Programul naţionalei de fotbal a României pentru meciurile cu Estonia şi Andorra

Programul naţionalei României pentru meciurile cu Estonia şi Andorra (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Prima activitate de presa se va desfăşura, luni, la aceeaşi oră, la Tribuna VIP a Arenei Naţionale din Bucureşti, cu ocazia prezentării noului sponsor principal al echipei naţionale a României. Vor fi prezenţi, alături de reprezentanţii noului sponsor principal, preşedintele FRF, Mircea Sandu, selecţionerul Victor Piţurcă, precum şi unul dintre jucătorii convocaţi.

Cea de-a doua activitate de presa de luni se va derula la Mogoşoaia, unde, începând de la ora 18.00, este programat un antrenament deschis în întregime presei.

Marţi şi miercuri, în jurul orei 13.30, unul sau doi dintre fotbaliştii convocaţi vor dialoga cu presa, în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului.

Plecarea spre Tallinn este prevăzută pentru miercuri, la ora 17.00, de pe aeroportul Henri Coandă, la bordul unei curse charter. Delegaţia tricoloră va fi cazată la Swissotel din Tallinn.

Joi, de la ora 11.00, este programat, pe stadionul unde va avea loc jocul, antrenamentul oficial al tricolorilor, primele 15 minute fiind deschise presei. După încheierea acestei şedinţe de pregătire, tot la stadion, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine conferinţa de presa oficială, fiind urmat de un jucător.

Sâmbătă, la ora 11.30, delegaţia română se va îmbarca în aceeaşi cursă charter, care va ateriza pe aeroportul Henri Coandă la ora 14.10. De acolo, echipa va intra din nou în cantonamentul de la Mogoşoaia, unde va pregăti meciul cu Andorra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici