Proprietarii clubului Manchester United: Clubul nu este de vânzare

Proprietarii americani ai clubului Manchester United au afirmat, vineri, că gruparea engleză nu este de vânzare, după ce, în ultimele săptămâni, în presă au apărut informaţii privind o ofertă de cumpărare de la familia regală din Qatar.

41 afișări
Imaginea articolului Proprietarii clubului Manchester United: Clubul nu este de vânzare

Proprietarii clubului Manchester United: Clubul nu este de vânzare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu a existat nicio discuţie, Manchester United nu este de vânzare şi proprietarii nu iau în considerare nicio ofertă", a precizat într-un comunicat familia Glazer, care a anunţat că "este angajată pe termen lung" la clubul englez.

Manchester United a fost cumpărat de familia Glazer în 2005.

În luna ianuarie a acestui an, publicaţia Sunday Times a susţinut că negocierile între proprietarii clubului MU şi un grup de investiţii controlat de familia regală din Qatar au eşuat, deoarece americanii cereau o sumă mult prea mare. Speculaţiile au fost reluate la începutul acestei luni, când publicaţia "Daily Express" a susţinut că familia Glazer este aproape de a ajunge la o înţelegere pentru vânzarea grupării de pe Old Trafford către Qatar Holdings în schimbul sumei de 1,6 miliarde de lire sterline (1,9 miliarde de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici