ProSport: Suspiciuni în legătură cu fundaşii Concordiei Chiajna de la meciul cu Dinamo

Alexandru Tudor, arbitrul meciului de sâmbătă, Dinamo - Concordia, scor 4-0, i-ar fi spus lui Adrian Falub, antrenorul oaspeţilor, că fundaşii Chiajnei ar cere cartonaş roşu la fiecare fază, informează, luni, ProSport.

2286 afișări
Imaginea articolului ProSport: Suspiciuni în legătură cu fundaşii Concordiei Chiajna de la meciul cu Dinamo

ProSport: Suspiciuni în legătură cu fundaşii Concordiei Chiajna de la meciul cu Dinamo (Imagine: Shuttesrtock/ Mediafax Foto)

"Vezi că fundaşii tăi centrali sunt blat! Cer «roşu» la fiecare fază", i-ar fi spus Tudor lui Falub, la scorul 1-0, pentru Dinamo. Golul a fost marcat de către Dorin Rotariu, în minutul 13, dintr-un penalty acordat de arbitru după duelul dintre Iulian Mamele şi Miha Mevlja. Mamele a primit cartonaşul galben şi va fi suspendat pentru următorul meci din campionat, cu FC Voluntari.

Mamele a spus că arbitrul Alexandru Tudor i-a şicanat pe jucătorii ilfoveni: "Se întâmplă în cariera oricărui fotbalist să prindă o zi nefastă. Ştiţi ce făcea domnul Tudor în timpul meciului? Le spunea celor de la Dinamo «Bravo, bravo, băieţi». I-am spus că nu se poate aşa ceva şi el mi-a replicat: «Joacă prea bine şi n-am cum să le spun asta». I-a zis lui Rotariu, la o minge lungă: «O ajungi, o ajungi». La fiecare fixă din careu, nici nu ne apropiam de cei de la Dinamo şi el ne spunea: «Ia mâna de pe el», ne-a şicanat mereu. Muncim o viaţă întreagă şi nu ne este uşor să vină cineva ca Tudor să spună aşa ceva. Martor mi-e Dumnezeu, n-am făcut în viaţa mea aşa ceva. Ştiu că am jucat slab, toată echipa a făcut-o. Îmi asum acest lucru! Ca fotbalist, să auzi că arbitrul îi încurajează pe adversari, îţi taie tot cheful. Dacă el ştie că am fost «blat» la meciul acesta, să vină cu dovezi".

Cristian Tănase, preşedintele Concordiei, a declarat, pentru ProSport: "S-a întâmplat ce se întâmplă uneori cu Tudor. Mai ştiţi vreun arbitru pe care să-l apuce aşa? E singurul din ţară. N-am stat pe bancă, dar mi-au povestit băieţii ceva. N-am vrut, însă, să mă mai încarc şi cu asta, şi aşa suntem în situaţia în care suntem. Oricum, Tudor arată ca Sile Dinicu, dă tot timpul din mâini"

Dumitru Dragomir, preşedintele de la FC Voluntari, a spus, luni, la ProSport Live: "Tudor trebuie felicitat pentru lucrul acesta, dacă el a tras o asemenea concluzie. Asta cu spusul la jucători nu e adevărat. Jucătorii sunt lipsiţi de personalitate. Foarte bine că le-a spus antrenorilor. Jucătorii voiau să ia cartonaşe, din prostie. Numai faulturi făceau. Nouă nu ne convine că stă Mamele, noi am fi vrut să joace. Dacă Tudor nu a consemnat în raport, înseamnă că nu a zis nimic. Este unul dintre cei mai serioşi arbitri. El n-a spus că era blat, a vrut să evidenţieze. Nu cred că se va sesiza cineva. Tudor a arbitrat foarte bine, exceptând faultul de la golul patru".

Adrian Falub, antrenorul Concordiei, a criticat prestaţia fundaşilor, după înfrângerea cu Dinamo:"E normal să iei bătaie cu 4-0 când joci în halul ăsta. E inadmisibil să iei iar goluri din corner, tu ca fundaş central să dea de lângă tine. Şi al doilea gol a fost jenant".

Rotariu, din penalty, în minutul, 13, Essombe, în minutele 45 şi 61, Gnohere, în minutul 85, au marcat cele patru goluri ale echipei Dinamo, în meciul, de sâmbătă, contra Concordiei Chiajna. Dinamo este pe locul doi, în Liga 1, cu 47 de puncte, în timp ce echipa antrenată de Adrian Falub se află pe poziţia a 13-a, cu 17 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici