Protest cu fumigene şi petarde al fanilor Cesenei. Mutu şi doi oficiali au fost ţinta scandărilor

Aproximativ 50 de suporteri ai echipei Cesena au protestat, în timpul antrenamentului de sâmbătă, aruncând cu fumigene şi petarde şi scandând în special împotriva atacantului Adrian Mutu şi a doi oficiali, Maurizio Marin şi Lorenzo Minotti, informează Gazzetta dello Sport.

227 afișări
Imaginea articolului Protest cu fumigene şi petarde al fanilor Cesenei. Mutu şi doi oficiali au fost ţinta scandărilor

Protest cu fumigene şi petarde al fanilor Cesenei. Mutu şi doi oficiali au fost ţinta scandărilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, şedinţa de pregătire de la stadionul Manuzzi ar fi trebuit să se desfăşoare cu porţile închise, dar agenţii de pază au fost nevoiţi să deschidă un sector de tribună după ce fanii s-au strâns în afara arenei şi au dorit să sară peste gard pentru a intra. În timp ce jucătorii se antrenau, cei 50 de suporteri au aruncat cu petarde şi fumigene şi au scandat împotriva echipei, în special împotriva lui Mutu şi a oficialilor Marin şi Minotti. După 45 de minute, fanii au părăsit stadionul.

Duminică, la meciul Cesena - Parma, suporterii vor sta cu spatele la teren, în semn de protest faţă de rezultatele slabe.

Goal.com notează că antrenamentul de duminică al echipei Cesena a fost suspendat când situaţia a degenerat, ultraşii fiind hotărâţi în acele momente să intre pe teren.

După 28 de etape, Cesena se află pe ultimul loc în clasamentul campionatului italian, cu 17 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici