Prunea: Mărgăritescu, Moţi şi Cristea nu s-au prezentat la antrenament

Managerul sportiv al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, joi, că jucătorii Andrei Mărgăritescu, Cosmin Moţi şi Adrian Cristea nu s-au prezentat la antrenamentul programat în această după amiază la Cluj, adăugând că echipa trece printr-un moment foarte greu.

28 afișări
Imaginea articolului Prunea: Mărgăritescu, Moţi şi Cristea nu s-au prezentat la antrenament

Prunea: Mărgăritescu, Moţi şi Cristea nu s-au prezentat la antrenament (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Mărgăritescu, Moţi şi Cristea trebuiau să meargă la recuperare, împreună cu cei care sunt la antrenament acum. Nu ştiu dacă vor pleca şi ei la Bucureşti. Eu ştiu doar că Dinamo este în cantonament acum, după un joc. Cine nu respectă programul echipei voi informa conducerea şi apoi se va acţiona conform Regulamentului de Ordine Interioară. Jucăm la Bistriţa cu jucătorii profesionişti, cei care îşi văd de treabă în continuare şi care merită să îmbrace tricoul lui Dinamo într-un moment greu, un moment foarte greu. Sincer nu credeam că o să apuc ziua în care la Dinamo se întâmplă lucruri de acest gen. Nu ştiu de ce nu s-au prezentat cei trei la antrenament. Vom vedea dacă vor mai fi şi alţii", a spus Prunea la GspTv.

Atacantul Florin Bratu a lăsat să se înţeleagă, joi, că el şi alţi cinci-şase coechipieri au decis să părăsească lotul formaţiei Dinamo care urmează să evolueze cu Gloria, la Bistriţa, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici