Prunea: Sunt interese mari să se renunţe la sistemul de licenţiere

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, luni, că sunt câteva cluburi care au interesul ca Federaţia Română de Fotbal să renunţe la sistemul de licenţiere, precizând că se fac presiuni în acest sens.

149 afișări
Imaginea articolului Prunea: Sunt interese mari să se renunţe la sistemul de licenţiere

Prunea: Sunt interese mari să se renunţe la sistemul de licenţiere

"Sunt interese mari să se renunţe la sistemul de licenţiere. Să urmăriţi să vedeţi ce se va întâmpla zilele următoare. Sunt câteva cluburi care au mari probleme cu datoriile şi vor ca sistemul de licenţiere să fie scos. Nu uitaţi că echipe cu tradiţie, precum Poli Timişoara sau Universitatea Craiova au fost desfiinţate din cauza problemelor fiannciare. Chiar şi la Iaşi, Politehnica a fost desfiinţată din aceeaşi cauză. Nu e posibil ca pentru unii să se aplice o măsură, iar pentru alţii nu", a spus Florin Prunea.

Oficialul grupării ieşene a menţionat că nu doreşte ca etapa XX-a a Ligii I, ultima din aceast an, să fie reprogramată în 2013. "Noi ne-am stabilit un program şi nu mi se pare normal ca acesta să fie dat peste cap mereu când cuiva nu-i convine ceva. S-a stabilit că se joacă trei etape din retur, să se joace. Noi avem deja stabilit programul de pregătire din Antalya, ce facem? Nu e posibil aşa ceva", a precizat Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici