PSG învinge la Brest cu o dublă a lui Kylian Mbappé

Paris Saint-Germain s-a apropiat la un punct de Nice, aflată în fruntea clasamentului din Franţa, după ce a învins duminică pe Brest, în deplasare, în etapa a 10-a din Ligue 1. Les Parisiens câştigaseră ultimele 5 întâlniri anterioare, reuşind-o şi pe a şasea, cu o dublă a lui Mbappe.

136 afișări
Imaginea articolului PSG învinge la Brest cu o dublă a lui Kylian Mbappé

PSG învinge la Brest cu o dublă a lui Kylian Mbappé

Lee Kang-in a avut o ocazie mare de a aduce PSG în avantaj încă de la început, dar Bizot a reuşit să respingă şutul sudcoreeanului. Lovitura parată a căzut în faţa lui Bradley Barcola, dar fosta extremă a lui Lyon nu a reuşit să găsească poarta.

Zaïre-Emery a deschis scorul în minutul 16, după ce a pătruns în careu, în urma unei pase a lui Barcola, şi a şutat la colţul scurt.

Mbappé a dublat avantajul în minutul 27, după ce Lee Kang-in l-a servit perfect pe căpitanul Franţei în spatele apărării lui Brest.

Steve Mounié a redus din diferenţă pentru Brest, înainte de pauză, când a reluat în poartă cu capul centrarea lui Kenny Lala.

Brest a restabilit egalitatea la şapte minute după pauză. Jérémy Le Douaron a reluat cu capul la prima bară cornerul executat de Del Castillo, pentru 2-2.

Mbappé şi Ruiz şi-au încercat şansele cu şuturi de la distanţă, înainte ca PSG să primească un penalty, cu 5 minute înainte de final. Iniţial, execuţia lui Mbappé a fost apărată de Bizot, dar mingea i-a revenit, iar la reluare a trimis mingea în poartă pentru victoria cu 3-2 a lui PSG, care şi-a asigurat astfel toate cele trei puncte.

PSG are acum 21 de puncte, şi e pe locul 2, cu un punct mai puţin ca liderul Nice.

Brest, cu 15 puncte, e momentan pe locul 6.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici