PSG merge în turneu. Messi, Neymar şi Mbappé se vor antrena în Qatar

  • PSG revine în turneu după circa 3 ani de pauză.
  • Turneul va avea loc între 16-20 ianuarie 2022, în Qatar.
774 afișări
Imaginea articolului PSG merge în turneu. Messi, Neymar şi Mbappé se vor antrena în Qatar

PSG merge în turneu. Messi, Neymar şi Mbappé se vor antrena în Qatar

Concret, PSG are programat un amical la Doha, conform site-ului francez goal.com.
Echipa va juca în cadrul „Qatar Winter Tour”, în Riad, cu o echipă de fotbalişti de la cele mai bune cluburi saudite: Al-Hilal şi Al-Nassr.
 
De asemenea, jucătorii vor vizita Academia PSG din Doha şi se vor întâlni cu suporterii locali.
 
Schimbările bune se ţin lanţ pentru PSG. O altă modificare, survenită la începutul lunii, constă în îmbrăcămintea jucătorilor. Casa de modă Dior va fi cea care va croi îmbrăcămintea pentru Messi şi celelalte staruri de la vicecampioana Franţei. Îmbrăcarea unei echipe de fotbal este pentru prima dată în istoria casei Dior, actuala înţelegere fiind activă pentru în următoarele două sezoane. 
 
PSG a dorit să investească în imaginea sa, fiind vorba despre o linie casual şi una mai elegantă.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici