Pustai: 2-0 este un scor cam mare, din punctul meu de vedere

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Rapid, că 2-0 este "un scor cam mare", precizând că elevii săi trebuie să îşi schimbe atitudinea la jocurile în deplasare.

153 afișări
Imaginea articolului Pustai: 2-0 este un scor cam mare, din punctul meu de vedere

Cristian Pustai (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto Arhiva)

"Am ştiut că vom avea un meci greu în Giuleşti. Am avut ceva ocazii dar nu am reuşit să înscriem, din păcate. După cum a decurs jocul la un moment dat am încercat să obţinem chiar şi un egal dar s-a făcut în ultimele secunde 2-0, un scor cam mare din punctul meu de vedere. Azi atât am putut. Trebuie să ne schimbăm atitudinea la meciurile din deplasare. Tratăm fazele cu prea mare lejeritate şi ne asumăm riscuri inutile în apărare. Din păcate istoria din Giuleşti nu se schimbă pentru mine, nici cu Gaz Metan şi nici acum cu Pandurii nu am reuşit să obţin nici măcar un punct" a spus Pustai.

El consideră că Pandurii are în continuare şanse la cupele europene: "Dacă nu reuşim să facem faţă presiunii acesteia pentru un loc de cupe europene înseamnă că nu avem ce căuta în Europa. Dar eu spun că avem în continuare şanse la cupele europene".

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Pandurii Târgu Jiu,.într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a.a Ligii I. Au marcat Grigore '61 şi Alexandru Coman '90+4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici