Rada: A fost ultimul joc la Rapid pentru mulţi dintre jucători

Tehnicianul rapidist Marian Rada a declarat, joi seară, că mai mulţi jucători de la Rapid au oferte de la alte echipe, meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, din ultima etapă a Ligii I, fiind ultimul pentru aceştia.

216 afișări
Imaginea articolului Rada: A fost ultimul joc la Rapid pentru mulţi dintre jucători

Rada: A fost ultimul joc la Rapid pentru mulţi dintre jucători (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"A fost un joc de campionat, care ne-a plasat înaintea campioanei de anul trecut, CFR Cluj. În acelaşi timp poate a fost ultimul joc pentru mulţi dintre jucători, pentru că mulţi vor avea oferte şi vor pleca acolo unde vor fi bine plătiţi. Pecanha tratează cu Vitoria Setubal şi Pacos Ferreira, Roman a semnat cu Toulouse, iar Herea, Grigore şi Dică au şi ei oferte. Dică chiar are o ofertă serioasă de afară şi e important pentru el că şi-a salvat cariera. având în vedere că a venit de la Mioveni", a declarat Rada.

Rada consideră că Liga I va fi "mult mai urâtă fără Rapid": "Cei din conducerea fotbalului trebuie să se gândească bine, să vadă ce pierd şi ce câştigă fără Rapid. Chiar nu ştiu cine câştigă din această chestiune. Pentru că avem şi noi pretenţii ca cei din conducerea fotbalului să facă ceva pentru Rapid. Nu ştiu dacă vom juca în Liga a II-a sau în altă ligă, pentru că datoriile sunt datorii şi în eşaloanele secunde. Oricum, dacă nu vom fi plătiţi, trebuie să facem ceva să devenim club semiprofesionist, să ne găsim şi noi un serviciu, să ne asigurăm traiul şi să venim seara să ne antrenăm la Pro Rapid. Noi nu mai putem să antrenăm fără salari. Mai am contract un an şi vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Oricum la Rapid se cere performanţă chiar şi în Liga a II-a", a precizat Rada.

Tehnicianul rapidist a menţionat că jucătorii vor sărbători încheierea campionatului cu suporterii într-un club închiriat de aceştia. "Acum suntem toţi bucuroşi că am terminat campionatul cu capul sus, ne-am felicitat cu jucătorii şi cu restul stafului. Perjă a fost singurul din conducerea clubului care ne-a felicitat, n-avem demult un semnal de la domnul Copos, ultima oară când am vorbit, ne-a spus că nu sunt bani. În seara asta vom merge într-un club închiriat de suporteri să ne luăm la revedere şi de la ei. E păcat pentru un club ca Rapid să-şi ia rămas bun de la suporteri într-un club, pentru că eu zic că se puteau găsi soluţii ca acest meci să se joace cu public", a subliniat Rada.

Rada a menţionat că pentru Daniel Pancu a fost al 200-lea meci la Rapid în Liga I, iar acesta nu-şi va încheia cariera.

Formaţia Rapid a încheiat sezonul 2012/2013 al Ligii I cu o victorie, după ce s-a impus, joi seară, pe arena Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 2-0 (2-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a XXXIV-a. Golurile au fost marcate de Ciolacu '37 şi Herea '39.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici