Radwanska: Simona are un sezon incredibil

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, a declarat că viitoarea ei adversară din semifinalele turneului de la Indian Wells, Simona Halep, locul 7 WTA, are un sezon incredibil şi că în precedenta lor întâlnire nu a avut nicio soluţie să contracareze jocul româncei.

387 afișări
Imaginea articolului Radwanska: Simona are un sezon incredibil

Agnieszka Radwanska (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Simona are cu adevărat un sezon incredibil, la fel ca anul trecut. Am pierdut în faţa ei în urmă cu două săptămâni, la Doha. Nu am jucat rău atunci, dar ea a jucat incredibil. Nu am putut face nimic ca să câştig împotriva ei. Abia aştept să o întâlnesc din nou, mai ales acum, când şi ea a ajuns în Top 5", a spus Radwanska, după ce s-a calificat în semifinale, învingând-o, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4, pe Jelena Jankovici, informează wtatennis.com.

Halep şi Radwanska se vor întâlni, vineri, în semifinalele turneului Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe este de 3-2 în favoarea polonezei, dar sportiva din Constanţa a câştigat ultimele două partide, la Roma, în 2013, şi la Doha, anul acesta (scor 7-5, 6-2).

Simona Halep va ocupa, începând de luni, locul 5 mondial, o performanţă ce nu a mai fost reuşită de nicio jucătoare de tenis din România de la crearea ierarhiei WTA, în noiembrie 1975.

Halep, acum pe locul 7 WTA, şi-a asigurat prezenţa în Top 5 WTA în urma victoriei reuşite miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells şi după eliminarea jucătoarei Jelena Jankovici din Serbia, în aceeaşi fază a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici