Rapid - Petrolul Ploieşti, scor 0-0, în Liga I

Formaţia Rapid a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

492 afișări
Imaginea articolului Rapid - Petrolul Ploieşti, scor 0-0, în Liga I

Rapid - Petrolul Ploieşti, scor 0-0, în Liga I

Rapid: Pecanha - Al. Coman (Ad. Grigore '84), Abrudan, Mardare, N. Vasile - N. Grigore - Roman, Dică, Grigorie, Martin (Ciolacu '46) - Pancu. Antrenor: Marian Rada.

Petrolul: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Marinescu, Hoban - Boudjemaa (Renan '64), Mojica (Hamza '64), Grozav (Sauvadet '83) - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra

Cartonaşe galbene: Abrudan '18, '90+3, Al. Coman '55, Grigorie '71, Dică '90+4 / Mojica '4, Hoban '57, Marinescu '70

Cartonaş roşu: Abrudan '90+3

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Adrian Ghinguleac, Ovidiu Artene (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă)

Observatori: Cornel Sorescu, Rodion Cămătaru

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.

Partida a fost întreruptă în trei rânduri, în minutele 7, 8 şi 51, galeria echipei Petrolul, amplasată la tribuna I, aruncând torţe şi petarde pe teren. De asemenea, suporterii echipei Rapid, de la peluze şi tribuna a II-a au aprins mai mute torţe, făclii şi au aruncat cu petarde în prima şi a doua repriză. În minutul 74, în urma unui conflict între Daniel Pancu şi câţiva jucători ai echipei Petrolul, fanii din galeria echipei Rapid au aruncat de asemenea cu mai multe obiecte în teren. Printre obiectele aruncate a fost şi un scaun, aruncat în zona din spatele porţii, de la peluza a doua.

În minutul 89 al partidei, la tribuna oficială a fost adusă de către fani o mireasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici