Rapid, sancţionată cu 5.000 de lei de Comisia de Disciplină după partida cu FC Vaslui

Gruparea Rapid Bucureşti a fost sancţionată cu o penalitate de 5.000 de lei de către Comisia de Disciplină din cadrul LPF, în urma incidentelor în care au fost implicaţi suporterii giuleşteni la partida cu FC Vaslui, din cadrul primei etape a Ligii I, informează site-ul oficial al ligii.

95 afișări
Imaginea articolului Rapid, sancţionată cu 5.000 de lei de Comisia de Disciplină după partida cu FC Vaslui

Rapid, sancţionată cu 5.000 de lei de Comisia de Disciplină după partida cu FC Vaslui (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Tot pentru incidente provocate de spectatori în cadrul primei etape au fost sancţionate cu "avertisment" cluburile ACS Poli Timişoara, Dinamo, U. Cluj, Petrolul Plolieşti.

Gruparea FC Vaslui a fost sancţionată cu o penalitate de 7.000 de lei de către Comisia de Disciplină şi s-a acordat un termen de cinci zile lucrătoare pentru achitarea unui debit către jucătorul Gabriel Cânu, conform deciziei Comisiei de recurs a LPF. În aceeaşi zi, Comisia de Recurs a decis să admită cererea de revizuire a hotărârii şi a ratificat hotărârea Consiliului director al SC Vaslui privind sancţionarea lui Gabriel Cânu cu diminuarea cu 25 la sută din valoarea contractului.

Pentru eliminări în cadrul partidelor din prima etapă a Ligii I, Comisia de disciplină a dispus sancţiuni pentru următorii jucători: Alexandru Munteanu, de la Gaz Metan Mediaş (o etapă de suspendare şi penalitate de 1000 de lei), Ciprian Dinu, de la FC Botoşani (o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei) şi Vasile Olariu şi Marius Burlacu, ambii de la Corona Braşov (o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei fiecare).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici