Rashford, lăsat pe bancă din motive diciplinare, a marcat golul victoriei pentru Manchester United

Marcus Rashford a intrat în repriza a doua, după ce fusese lăsat pe tuşă din motive disciplinare şi a marcat sâmbătă golul victoriei pentru Manchester United, asigurând victoria cu 1-0 în faţa lui Wolverhampton, care a trimis echipa în primele patru locuri din Premier League.

310 afișări
Imaginea articolului Rashford, lăsat pe bancă din motive diciplinare, a marcat golul victoriei pentru Manchester United

Rashford a fost lăsat pe banca de rezerve de managerul Erik ten Hag pentru o abatere disciplinară nedeclarată, dar a intrat pe teren după pauză şi a răspuns cu un gol în minutul 76.

A fost al 11-lea gol al sezonului pentru Rashford pentru clubul său şi a însemnat că United va încheia un an tumultuos pe locul patru, cu două puncte în faţa lui Tottenham.

United a pierdut doar unul din ultimele 15 meciuri disputate de la o umilitoare înfrângere în derby-ul Manchesterului cu 6-3 în faţa lui City în octombrie, Ten Hag lăsându-şi amprenta atât pe teren cât şi în afara lui pe Old Trafford.

Manchester United arată că nu îi duce lipsa lui Cristiano Ronaldo, care a părăsit clubul în la finalul lunii noiembrie. Portughezul a semnat cu Al-Nassr.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici