Raţ l-a egalat pe Stelea în clasamentul all-time al selecţiilor la echipa naţională

Fundaşul Răzvan Raţ, titular în meciul de marţi seară România - Turcia, scor 0-2, l-a egalat pe Bogdan Stelea în clasamentul all-time al selecţiilor la echipa naţională, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

139 afișări
Imaginea articolului Raţ l-a egalat pe Stelea în clasamentul all-time al selecţiilor la echipa naţională

Răzvan Raţ (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Raţ a ajuns la 91de meciuri jucate la fel ca Bogdan Stelea, care este de altfel portarul cu cele mai multe jocuri în naţională din istoria acesteia.

Tot după meciul de marţi, Cristian Tănase şi Ciprian Tătăruşanu au ajuns la al 30-lea, respectiv al 20-lea joc pentru prima reprezentativă.

Partida cu Turcia a fost a zecea disputată de selecţionata României pe Arena Naţională. A fost meciul 644 (al 264-lea pe teren propriu) din istoria echipei naţionale, încheiat cu a 197-a înfrângere (a 48-a pe teren propriu).

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa Turciei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Golurile au fost marcate de Burak Yilmaz '22 şi Mevlut Erdinc '90+5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici