Raţ la Adunarea Generală a FRF: Vă rog să ajutaţi fotbalul românesc să ajungă la cel mai înalt nivel

Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, le-a cerut, luni, membrilor Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) să ia cele mai bune decizii şi să ajute fotbalul românesc acolo unde îi este locul, "adică la cel mai înalt nivel".

81 afișări
Imaginea articolului Raţ la Adunarea Generală a FRF: Vă rog să ajutaţi fotbalul românesc să ajungă la cel mai înalt nivel

Raţ la Adunarea Generală a FRF: Vă rog să ajutaţi fotbalul românesc să ajungă la cel mai înalt nivel (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Pe foarte mulţi dintre dumneavoastră nu vă cunosc, dar vă rog să luaţi cele mai bune decizii şi să ajutaţi fotbalul românesc să ajungă acolo unde îi este locul, adică la cel mai înalt nivel", a declarat Raţ, în cadrul Adunării Generale a FRF.

Răzvan Raţ a făcut referire şi la meciul României cu Insulele Feroe, scor 1-0, din preliminariile Euro-2016, disputat duminică seară la Ploieşti. "Ce s-a întâmplat aseară în teren cred că dumneavoastă înţelegeţi mult mai bine decât cei din spatele televizoartelor sau din tribune. Jocurile cu echipele mici sunt poate cele mai dificile. Aseară nu am beneficiat de cel mai bun gazon şi nici nu am reuşit să fructificăm toate ocaziile, dar important este rezultatul care ne apropie de calificarea la Campinatul European". a adăugat Raţ.

Adunarea Generală a FRF are loc, luni, la Casa Fotbalului, fiind prezenţi 184 de membri. După începerea Adunării Generale, în sală a ajuns şi selecţionerul Anghel Iordănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici