Răzvan Grecu şi Mihăiţă Micu, medaliaţi cu argint la FOTE

Sportivii Răzvan Grecu şi Mihăiţă Micu au obţinut, vineri, medalii de argint în probele de triplusalt şi aruncarea ciocanului, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de la Tbilisi.

190 afișări
Imaginea articolului Răzvan Grecu şi Mihăiţă Micu, medaliaţi cu argint la FOTE

Răzvan Grecu şi Mihăiţă Micu, medaliaţi cu argint la FOTE

La triplusalt, Răzvan Grecu s-a situat pe locul secund cu 15,03 metri (record personal), fiind devansat de francezul Enzo Hodebar - 15,24 m, iar medalia de bronz a fost obţinută de italianul Andrea Dallavalle - 14,74 m.

La aruncarea ciocanului, Mihăiţă Micu a intrat în posesia argintului cu o aruncare care a măsurat 70,18 metri. Medalia de aur a fost obţinută de favoritul concursului, ucraineanul Mihailo Gavriliuk - 75,20 m, în timp ce pe locul trei a fost Dmitri Baravkov (Belarus), cu 68,05 m.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici