Răzvan Lucescu despre plecarea lui Dinu Gheorghe de la Rapid: Sunt probleme care se rezolvă între doi oameni

Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu are timp să se gândească la posibila plecare din club a preşedintelui Dinu Gheorghe, în urma unui conflict cu acţionarul majoritar George Copos.

240 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu despre plecarea lui Dinu Gheorghe de la Rapid: Sunt probleme care se rezolvă între doi oameni

Răzvan Lucescu despre plecarea lui Dinu Gheorghe de la Rapid: Sunt probleme care se rezolvă între doi oameni (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Este o problemă care pe noi, acum, nu trebuie să ne preocupe. Este o problemă care ţine de intimitatea unui grup sau intimitatea a doi oameni. Sigur că nu vrem noi să intrăm în astfel de detalii, nu avem timp în momentul de faţă să ne gândim la astfel de probleme. Sunt probleme care se rezolvă între doi oameni. Ei au o vârstă, o experienţă şi ştiu foarte bine să gestioneze astfel de situaţii şi ştiu ce vor unul de la celălalt", a spus Răzvan Lucescu.

Cotidianul Prosport a scris, miercuri, că preşedintele Dinu Gheorghe a părăsit Rapidul în urma unui conflict cu acţionarul majoritar George Copos.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali şi preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, au avut, recent, un schimb de replici prin intermediul emisiunilor TV.

Dialogul a pornit de la declaraţia lui Becali care a afirmat că îşi "taie gâtul" dacă atacantul giuleştean Romeo Surdu marchează în meciul Steaua - Rapid din etapa a XI-a. În replică, Dinu Gheorghe a precizat că Gigi Becali mai bine "taie o oaie" decât să îşi ţină promisiunea. Această declaraţie l-a deranjat pe oficialul stelist, care într-o intervenţie la TV l-a numit pe Dinu Gheorghe "sclavul lui George Copos", precizând că acţionarul rapidist "îl înjură pe la spate" fiind nemulţumit de activitatea lui. Ulterior, Dinu Gheorghe s-a plâns de faptul că patronul FC Rapid nu îl apără public şi a anunţat că este gata să îşi dea demisia dacă George Copos va renunţa la clauza de reziliere unilaterală din contractul său, în valoare de 400.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici