Răzvan Lucescu: Eu fac echipa, nu impresarii sau presa

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Paris, înaintea partidei cu Franţa din preliminariile Euro-2012, că el este singurul care alege jucătorii şi nu impresarii sau reprezentanţii presei, informează prosport.ro.

16 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Eu fac echipa, nu impresarii sau presa

Răzvan Lucescu: Eu fac echipa, nu impresarii sau presa (Imagine: Yoltan Kiralz/Mediafax Foto)

Reacţia lui Răzvan Lucescu vine după ce impresarul Victor Becali a declarat că atacantul Ciprian Marica s-ar putea retrage din echipa naţională. "Există un caz Marica la echipa naţională? De ce întrebaţi, a spus el ceva? Din câte ştiu, FRF nu are contract cu niciun jucător pentru a-l face titular să joace 90 de minute. În al doilea rând, eu sunt cel care face echipa, nu de la Bucureşti, nu presa, nu impresarii, nu alte interese. În al treilea rând, aici au venit 23 de jucători, fiecare ştie că are un rol foarte important în cadrul grupului. Şi echipa se bazează pe toţi", a spus Lucescu la prosport.ro

TITLURILE ZILEI

Răzvan Lucescu a afirmat că obligaţia jucătorilor este aceea de a se pregăti cât mai bine în perioada în care sunt convocaţi la prima reprezentativă. "În timpul săptămânii, ne pregătim în 23, toţi sunt pregătiţi în cazul în care se apelează la ei, iar obligaţia lor este să se antreneze cât mai bine. Să fie atenţi la tot ce se discută, iar dacă se apelează la ei, să dea totul pentru obşinerea unui rezultat pozitiv. Aşa că, din punctul meu de vedere, nu există niciun caz X, Y sau Z", a completat Lucescu.

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că Marica i-a mărturisit că este afectat "de atmosfera care i se crează la naţională" şi că jucătorul ar fi spus că mai bine nu ar mai veni la prima reprezentativă decât să se confrunte cu astfel de situaţii.

Becali a făcut aceste declaraţii după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora între Ciprian Marica şi staful tehnic al naţionalei ar fi apărut neînţelegeri, din cauza unor discuţii la antrenamentele de la Mogoşoaia.

Marica a declarat, joi, într-o discuţie cu fanii pe chat-ul paginii sale web, că nu poate renunţa să evolueze pentru echipa naţională, deoarece nu joacă pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, ci pentru reprezentativa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici