Răzvan Lucescu: Meciul Şahtior - Dinamo Kiev mă intereseează şi profesional, pentru Raţ şi Ghioane

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că în meciul din această seară, dintre Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev, din Cupa UEFA, este "implicat sufleteşte, dar şi profesional“, în calitate de selecţioner al României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Normal că mă interesează foarte tare, pentru că joacă echipa tatălui meu, pe care vreau să o văd în finală, dar de această dată sunt implicat nu doar sufleteşte, ci şi profesional, pentru că în acest meci vor evolua doi jucători români importanţi, Răzvan Raţ şi Tibi Ghioane, care au evoluat în ultimii ani în Liga Campionilor şi care este normal să intre în vederile echipei naţionale. Personal, vreau să învingă Şahtiorul, este echipa care a câştigat trei campionate în ultimii patru ani, şi cred că merită să se afle şi în finala Cupei UEFA. Nu le va fi însă uşor, pentru că în astfel de meciuri o clipă de neatenţie te poate costa, iar asta s-a văzut şi aseară în meciul dintre Chelsea şi Barcelona, unde aceasta din urmă a crezut că poate întoarce soarta partidei şi asta s-a şi întâmplat“, declara Răzvan Lucescu.

Partida dintre Şahtior Donetk şi Dinamo Kiev, contând pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei UEFA, se va disputa joi seară, de la ora 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici