Răzvan Lucescu: Meciul Steaua - Dinamo nu este decisiv în lupta pentru titlu

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că, în opinia sa, meciul dintre Steaua şi Dinamo nu este decisiv în lupta pentru titlu şi că echipa campioană se poate decide chiar în ultima etapă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Chiar dacă se spune că acest meci contează, eu cred că nu este decisiv în lupta pentru titlu. În acest sezon, campioana se va decide, după părerea mea, chiar şi în ultima etapă, iar asta pentru că echipele angrenate în această luptă sunt programate să joace între ele pe final de campionat, astfel că se pot schimba multe. Cu siguranţă însă, Steaua-Dinamo va fi un meci de luptă, pentru că ambele vor să câştige", a declarat Răzvan Lucescu.

Întrebat dacă din postura de selecţioner are deja în vedere jucători din campionatul intern pentru echipa naţională, Răzvan Lucescu a spus: "Mi-e greu să vorbesc despre jucătorii din ţară în acest moment. Mai sunt multe meciuri de jucat, sunt mulţi jucători accidentaţi, mai pot apărea şi alte probleme de acest gen. Când se va face selecţia, voi decide. Până atunci, pot eventual urmări şi atât, fără a spune mai multe", a încheiat Lucescu junior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici