Răzvan Lucescu: Nu mai avem fotbalul pe care îl aveam în trecut

Selecţionerul reprezentativei României, Răzvan Lucescu, a declarat, marţi, la un post de televiziune, că ţara noastră nu mai are fotbalul pe care îl avea în trecut, dar lumea nu acceptă realitatea.

12 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Nu mai avem fotbalul pe care îl aveam în trecut

Răzvan Lucescu: Nu mai avem fotbalul pe care îl aveam în trecut (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Noi nu acceptăm realitatea, că nu mai avem fotbalul pe care îl aveam în trecut. În aceste condiţii, noi încercăm să construim, iar obiectivul meu este acela de a ne califica la Euro-2012. Mi s-a pus acest obiectiv când am discutat cu Ionuţ Lupescu. Dacă nu ne calificăm, voi pleca. E clar că nu avem scuze în ceea ce priveşte rezultatele. Ar fi fost normal să câştigăm contra Albaniei, urmat de un egal sau o victorie în Belarus. Jucătorii care au intrat contra Albaniei au dorit să câştige, au dat tot ce au putut. Am început meciul foarte bine, am avut în secunda 30 o ocazie importantă, dar nu am reuşit să înscriem", a spus Răzvan Lucescu la B1 TV.

Echipa naţională a remizat în primele două partide din preliminariile Campionatului European din 2012, 1-1 cu Albania pe teren propriu, şi 0-0 cu Belarus în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici