Răzvan Lucescu: O echipă care reuşeşte să menţină controlul cu un om mai puţin are forţă

Tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, a declarat sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, că echipa sa a avut atitudine şi răbdare şi a demonstrat că are forţă, menţinând controlul şi după ce a rămas cu un jucător mai puţin pe teren.

136 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: O echipă care reuşeşte să menţină controlul cu un om mai puţin are forţă

Răzvan Lucescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"N-a fost un meci simplu, dar a fost un meci în care am avut atitudine şi răbdare. Am pus presiune încă de la început, am marcat primul gol şi am interpretat foarte bine jocul în repriza secundă. A venit şi golul al doilea, dar, din păcate pentru noi, şi eliminarea lui Mustivar. Regret foarte mult că l-am pierdut pe Mustivar, un jucător în formă, pentru următorul meci. Este al doilea joc consecutiv în care evoluăm în zece, iar o echipă care reuşeşte cu un om mai puţin să menţină controlul înseamnă că are forţă. A fost o victorie normală pe care trebuia s-o obţinem, care ne aduce trei puncte. Cei de pe bancă au intrat foarte bine şi au ajutat echipa. Zicu n-a intrat pentru că planul tactic s-a schimbat. Toată lumea îl contestă, eu îl cunosc foarte bine, am spus că are o personalitate puţin ciudată, singurul care îl poate sprijini sunt eu, aşa o să fac şi cu ceilalţi jucători aflaţi în momente delicate. Zicu va creşte, va fi decisiv şi va fi aplaudat. Mutu s-ar putea să intre la antrenamente cu lotul din această săptămână", a spus Lucescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Dulca, a afirmat că a pregătit meciul cu speranţa de a nu-l pierde: "Sigur că sunt nemulţumit pentru că am pierdut. Am pregătit acest meci cu speranţa de a pleca neînvinşi. Aveam de partea noastră şi atuul ultimelor trei jocuri în care n-am pierdut cu Petrolul. Acum am făcut-o pe greşelile noastre. Eu cred în jucătorii mei şi cred în victorie la fiecare meci. Am de reproşat două decizii ale arbitrului care ne-au dezavantajat: Bawab a fost tras de tricou la un corner, iar la un duel al lui Munteanu, în careu, cu un apărător advers a fost împins clar, dacă era la poarta cealaltă poate se dădea fault. Rezultatul de aici ne obligă să câştigăm meciul următor, nu suntem liniştiţi pentru că am realizat puţine lucruri pozitive în acest retur. Bawab nu a fost titular pentru alegerea mea la acest joc a fost Fl. Dan. L-am simţit mai concentrat, Bawab este în ultimele luni de contract şi a revenit după o suspendare", a spus Dulca.

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Albin '36 şi Mustivar '59. Imediat după marcarea golului de 2-0, Mustivar a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici