Real Madrid a emis un comunicat oficial în privinţa transferului lui Mbappe de la PSG

Real Madrid a negat sâmbătă că se află în negocieri cu atacantul Kylian Mbappe, de la Paris Saint-Germain, a cărui contract va expira în iunie 2024, după ce mai multe publicaţii au raportat că există discuţii între cele două părţi.

608 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a emis un comunicat oficial în privinţa transferului lui Mbappe de la PSG

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Real Madrid încă ar vrea să-l transfere pe Mbappé, în vârstă de 24 de ani, care a refuzat clubul spaniol în trecut.

Presa spaniolă a speculat în ultimele luni că Mbappé se va alătura Madridului în vara anului 2024, după ce actualul său contract cu PSG se va încheia, relatează AP.

"Având în vedere informaţiile emise şi publicate recent de diferite mass-media, în care se speculează despre presupuse negocieri între jucătorul Kylian Mbappe şi clubul nostru, Real Madrid doreşte să precizeze că aceste informaţii sunt categoric false şi că nu au avut loc astfel de negocieri cu un jucător care aparţine PSG", a precizat Madridul într-un comunicat oficial.

Cluburile nu au voie să discute cu jucătorii altor cluburi până când aceştia nu se află în ultimele şase luni de contract.

În această vară, Mbappé a declarat că nu intenţionează să prelungească contractul cu PSG, ceea ce a aprins speculaţiile potrivit cărora acesta vrea să meargă la Real Madrid. El se află la gruparea franceză din 2017, după ce a fost transferat de la Monaco.

În 2021, PSG a refuzat o ofertă de 190 de milioane de dolari din partea Madridului. Formaţia din Paris încă speră să-l păstreze pe Mbappé.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici