Real Madrid îl va putea transfera la Ribery în 2010

Real Madrid a ajuns la un acord cu agentul jucătorului francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, pentru achiziţionarea mijlocaşului în 2010, după ce a eşuat în tentativa de a-l aduce în această vară, informează cotidianul As.

80 afișări
Imaginea articolului Real Madrid îl va putea transfera la Ribery în 2010

Real Madrid îl va putea transfera la Ribery în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Ribery va semna în 2010 un contract pe cinci ani.

Real a ajuns la un acord similar cu atacantul Cristiano Ronaldo în vara anului 2008, după ce a eşuat în negocierile cu Manchester United pentru a-l elibera pe portughez. Cristiano Ronaldo a ajuns la Madrid în această vară, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro.

As menţionează că în negocierile cu agentul lui Ribery, Alain Migliaccio, s-a implicat Zinedine Zidane, consilierul preşedintelui clubului Real Madrid, care este reprezentat tot de Migliaccio şi care are o relaţie apropiată cu mijlocaşul francez.

În plus, publicaţia spaniolă scrie că Bayern Munchen nu va putea cere mai mult de 25 milioane de euro pentru Ribery, ţinând cont de faptul că francezul are contract cu gruparea germană până în 2011. Ribery poate părăsi Germania pe 1 ianuarie 2011, fără ca Bayern să primească vreun ban pentru el.

Ribery şi-a reluat, miercuri, antrenamentele cu Bayern Munchen, după aproape o lună de pauză, dar nu va putea juca în prima etapă a noii ediţii din 1.Bundesliga, sâmbătă, contra echipei TSG 1899 Hoffenheim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici