Record de asisenţă la un meci de handbal feminin: 19.467 de spectatori la finala CM

Finala Campionatului Mondial dintre Serbia şi Brazilia a înregistrat o audienţă record pentru un meci de handbalul feminin, 19.467 de spectatori fiind prezenţi, duminică seară, în Belgrad Arena, informează site-ul oficial al competiţiei.

207 afișări
Imaginea articolului Record de asisenţă la un meci de handbal feminin: 19.467 de spectatori la finala CM

Record de asisenţă la un meci de handbal feminin: 19.467 de spectatori la finala CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La Kombank Arena (n.r. - numele comercial al sălii din Belgrad), recordul de audienţă la un meci de handbal feminin a fost bătut a treia oară. La partida Serbia-Brazilia au fost 19.467 de spectatori în tribune, număr care va fi greu de depăşit în viitorul apropiat", se arată pe site-ul oficial al Campioantului Modnial din Serbia.

Celelalte două recorduri au fost stabilite în sferturile de finală, la întâlnirea Serbia - Norvegia, 16.028 de spectatori, şi în semifinale, la partida Serbia - Polonia, 18.236 de spectatori.

Inaugurată în 2004, Belgrad Arena este una dintre cele mai mari săli de sport din lume, putând găzdui, în funcţie de eveniment, până la 25.000 de spectatori.

Antrenate de danezul Morten Soubak, jucătoarele braziliene au câştigat toate cele nouă meciuri disputate la Campioantul Mondial, inclusiv finala cu Serbia, scor 22-20.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici