Record de asistenţă pe Arena Naţională: 52.347 de spectatori la finala Ligii Europa

Finala Ligii Europa dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao a stabilit, miercuri, un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională din Capitală, la acest meci fiind prezenţi în tribune 52.347 de spectatori, conform anunţului făcut de organizatori.

455 afișări
Imaginea articolului Record de asistenţă pe Arena Naţională: 52.347 de spectatori la finala Ligii Europa

Record de asistenţă pe Arena Naţională: 52.347 de spectatori la finala Ligii Europa (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Precedentul record data din 14 decembrie 2011, când la meciul Steaua - AEK Larnaca, scor 3-1, din faza grupelor Ligii Europa, au asistat 50.051 de spectatori.

Arena Naţională a fost inaugurată la 6 spetembrie 2011, cu meciul România - Franţa, scor 0-0, din preliminariile Euro-2012. La această partidă au fost prezenţi în tribune 49.182 de suporteri.

Capacitatea maximă a noului stadion din Bucureşti este de 55.000 de locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici