Record mondial stabilit de Genzebe Dibaba, la 1.500 m feminin în sală

Atleta etiopiană Genzebe Dibaba a stabilit un record mondial în proba de 1.500 de metri în sală, cu timpul de trei minute, 55 de secunde şi 17 sutimi, sâmbătă, la Karlsruhe.

81 afișări
Imaginea articolului Record mondial stabilit de Genzebe Dibaba, la 1.500 m feminin în sală

Record mondial stabilit de Genzebe Dibaba, la 1.500 m feminin în sală

Dibaba, campioană mondială în sală în 2012, la Istanbul, a doborât recordul precedent, de 3:58.28, stabilit de sportiva rusă Elena Soboleva, în data de 18 februarie 2006, la Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici