Rednic: Nu mai vreau fotbalişti care doresc să fiu demis, ei trebuie să se antreneze şi să joace bine

Antrenorul Mircea Rednic a declarat pentru Het Laatste Nieuws, în contextul în care presa belgiană a notat că a pierdut vestiarul la KAA Gent, că nu mai vrea fotbalişti care nu doresc să joace şi se gândesc la demiterea sa, subliniind că aceştia trebuie doar să se antreneze şi să aibă evoluţii bune.

57 afișări
Imaginea articolului Rednic: Nu mai vreau fotbalişti care doresc să fiu demis, ei trebuie să se antreneze şi să joace bine

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirică / Mediafax Foto)

"Nu mai vreau jucători care nu au dorinţa de a juca până la sfârşitul lunii mai sau care îşi doresc demiterea mea. Ei sunt profesionişti. Nu trebuie să se gândească la astfel de lucruri, ci doar să se antreneze şi să joace bine", a spus Rednic, conform rtbf.be.

Preşedintele KAA Gent, Ivan De Witte, a declarat, după ce echipa antrenată de Rednic a pierdut primele două meciuri din play-off-ul II din Belgia, că nu se mai poate continua astfel: "Situaţia nu poate continua aşa. Dar ne vom gândi bine înainte de a acţiona".

La sfârşitul lunii martie, De Witte declara că dacă echipa ar fi încheiat sezonul regulat în Belgia între primele şase contractul tehnicianului Mircea Rednic ar fi fost prelungit automat, însă chiar şi în actuala situaţie, românul rămâne prima opţiune pentru sezonul viitor. "Mircea Rednic a făcut o treabă excelentă. Eram de acord să îi prelungim automat contractul dacă ne calificam în play-off-ul 1. Trebuie să discutăm. Rednic face parte în continuare din ideile noastre şi rămâne prima noastră opţiune. Vom vedea", a spus De Witte în martie.

KAA Gent are programată a treia partidă din play-off-ul II, sâmbătă, pe teren propriu, cu Waasland-Beveren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici