Reghecampf: A fost o perioadă grea, dar important este că am câştigat meciul cu FC Vaslui

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, duminică seară, că victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, în etapa a XXIII-a a Ligii I, este foarte importantă, mai ales că echipa a trecut printr-o perioadă grea.

355 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: A fost o perioadă grea, dar important este că am câştigat meciul cu FC Vaslui

Reghecampf: A fost o perioadă grea, dar important este că am câştigat meciul cu FC Vaslui

"A fost o perioadă grea, dar important este că am câştigat meciul din seara asta. Chiar dacă sistemul pe care noi îl jucăm este previzibil, însă aşa am câştigat toate meciurile. Noi nu ne schimbăm tactica în funcţie de adversar. Totuşi, în repriza a doua am trecut la un sistem 4-1-4-1, pentru ca mijlocaşii să recupereze mai repede mingea, să-i blocheze pe vasluieni şi să ajungem mai repede la poartă", a declarat Reghecampf.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I, unicul gol al întâlnirii fiind reuşit de Alexandru Chipciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici