Reghecampf: Am făcut un meci foarte bun. Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat miercuri seară, după victoria din Supercupa României, scor 3-0, cu Petrolul Ploieşti, că elevii săi au făcut un meci foarte bun, dar a subliniat că îi pare rău că nu au înscris mai multe goluri.

157 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Am făcut un meci foarte bun. Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri

Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

"Cred că am făcut un meci foarte bun. Îmi pare rău că nu am marcat mai multe goluri, deşi am mai avut 3-4 ocazii. Urmează să încercăm să îmbunătăţim acest lucru. Urmează să încercăm să mergem pe acelaşi drum, pentru că avem jucători tineri, de mare valoare. Toţi jucătorii au dovedit că au valoare de Steaua, dar mai au nevoie de timp. Piovaccari nu este pregătit, Stanciu mai are până să se integreze în echipă. Nikolici în momentul de faţă este cel mai pregătit atacant. În acest moment este numărul unu. Eu vreau concurenţă în atac", a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei a afirmat că probabil nu a fost inspirat când a decis ca Alexandru Bourceanu să execute lovitura de la 11 metri: "Astăzi eu am hotărât ca Bourceanu să bată penalti. Probabil că nu am fost inspirat. Vom vedea dacă va mai bate el, pentru că avem mulţi jucători tehnici. A bătut prost în seara asta".

Laurenţiu Reghecampf a precizat că Petrolul nu şi-a arătat adevărata valoare în partida de pe Arena Naţională. "Petrolul Ploieşti este o echipă foarte bună, au fost acele greşeli ale fundaşului lor central (n.r. - Yamissi), a făcut două prostii de care este vinovat. Consider că nu aceasta este valoarea echipei şi vor avea un cuvânt de spus la câştigarea campionatului", a adăugat el.

Tehnicianul a declarat că nu ştie dacă vor mai pleca jucători de la Steaua, deşi au oferte foarte tentante. "Patronul nostru va decide dacă va pleca cineva. Cel mai bine ar fi să păstrăm acest lot până în iarnă", a menţionat Reghecampf.

Campioana Steaua Bucureşti a câştigat Supercupa României-Timişoreana după ce a învins, miercuri seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 3-0 (3-0), deţinătoarea Cupei României, Petrolul Ploieşti. Golurile au fost marcate de Nikolici '21, Szukala '32 şi Pintilii '41.

În minutul 29, Yamissi l-a faultat în careu pe Nikolici şi a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat, iar centralul Ovidiu Haţegan a acordat penalti pentru Steaua. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Bourceanu, care a tras în dreapta lui Pecanha, însă portarul Petrolului a respins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici