Reghecampf explică absenţa lui Iancu: E tânăr şi trebuie educat

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, sâmbătă, că mijlocaşul Gabriel Iancu rămâne un jucător important pentru Steaua, dar este tânăr şi trebuie educat, şi a menţionat că dacă îşi va schimba atitudinea fotbalistul va evolua din nou.

142 afișări
Imaginea articolului Reghecampf explică absenţa lui Iancu: E tânăr şi trebuie educat

Gabriel Iancu (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"Nu am nicio problemă cu jucătorii care nu sunt reprezentaţi de Anamaria. În ceea ce îl priveşte pe Iancu, a fost dorinţa patronului de a-l penaliza pentru ce a făcut la echipa naţională de tineret. Pentru că au mai fost evenimente după ce s-a întâmplat la naţională, pe care noi nu le-am spus în presă. Iancu este un jucător tânăr, care trebuie educat, iar eu consider că un jucător trebuie să aibă o relaţie corectă cu managerul lui. Iancu rămâne un jucător important pentru Steaua şi dacă îşi va schimba atitudinea, aşa cum ne-a transmis Gigi Becali, el va fi din nou pe teren", a spus Reghecampf.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că, prin faptul că nu joacă, Iancu pierde: "Pierde prima pentru că jucăm în grupele Ligii Campionilor, şi asta prin decizia patronului".

Stoica a mai spus că nu s-a pus niciodată problema ca Gabriel Iancu sau Nicolae Stanciu să refuze echipa naţională. "S-a tot afirmat că Stanciu a refuzat să vină la echipa naţională, sau că noi nu l-am lăsat să meargă la echipa de tineret. Dar nu. Stanciu nu a fost la naţionala de tineret, pentru că nu a fost convocat de Stelea, iar Iancu pentru că era accidentat. Nu s-a pus niciun moment problema ca el sau Iancu să refuze echipa naţională. Şi noi, cei de la Steaua, suntem români. Cum să refuzăm echipa naţională? Noi chiar ne dorim să avem jucători acolo, pentru că este în avantajul nostru", a explicat el.

Luna trecută, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a decis ca Gabriel Iancu să fie amendat cu 100.000 de euro pentru că a părăsit cantonamentul reprezentativei de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici