Reghecampf: Gardoş are o întindere şi nu va juca în finala Cupei României

Tehnicianul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, că nu-l va putea folosi pe fundaşul Florin Gardoş în finala Cupei României - Timişoreana, cu Astra Giurgiu, din cauza unei întinderi musculare, care-l va ţine departe de gazon două-trei săptămâni.

113 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Gardoş are o întindere şi nu va juca în finala Cupei României

Florin Gardos (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Din păcate Gardoş nu va putea juca. O să ne lipsească două, chiar trei săptămâni. Are o întindere şi nu o să putem să-l folosim la meciul din finală. E o pierdere foarte grea, dar mă bucur foarte mult că avem jucători care sunt pregătiţi şi sunt sigur că vor face faţă la meciul cu Astra", a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Steaua va evolua, marţi, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I, iar vineri va disputa finala Cupei României, cu Astra, pe Arena Naţională.

Gardoş ar putea rata şi turneul pe care echipa naţională îl va efectua în Elveţia, unde "tricolorii" vor juca două amicale, cu Albania la 31 mai şi cu Algeria la 4 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici