Reghecampf: Îmi doresc să câştigăm titlul până în etapa a XXIV-a

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Izvorani, unde Steaua se află într-un mini-cantonament de trei zile, că îşi doreşte ca echipa sa să-şi asigure câştigarea titlului până în etapa a XXIV-a a Ligii I.

94 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Îmi doresc să câştigăm titlul până în etapa a XXIV-a

Reghecampf: Îmi doresc să câştigăm titlul până în etapa a XXIV-a

"În 2013 vom încerca să avem acelaşi parcurs, să câştigăm campionatul, dacă se poate până în etapa a XXIV-a. Asta e dorinţa mea. Apoi, să ne calificăm mai departe în Liga Europa, iar în vară în Liga Campionilor", a spus Reghecampf, în conferinţa de presă ce a urmat reunirii lotului pentru sezonul de primăvară.

Tehnicianul stelist a afirmat că este foarte mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. "Sunt foarte mulţumit de lot, chiar dacă nu am mai putut aduce un jucător, maxim doi, pe posturile pe care aveam nevoie. Mai aşteptăm să ajungă Tatu în câteva zile. Am încercat să acoperim postul de fundaş dreapta, dar nu am reuşit. Avem jucători de valoare, iar aceşti jucători merită respect, nu trebuie să vorbim foarte mult de achiziţii. Am încercat să rezolvăm această situaţie, dar nu e niciun fel de problemă. Pentru meciul cu Ajax pot juca cei din lot", a completat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a precizat că în cele două cantonamente din Spania şi Turcia, dar şi la Izvorani jucătorii stelişti vor avea şi câte trei şedinţe de pregătire pe zi. "E o perioadă foarte grea în care trebuie să muncească foarte mult. Vor avea şi trei antrenamente pe zi şi vor înţelege că este o perioadă grea, plictisitoare, dar care îi va ajuta. Toţi jucătorii sunt sănătoşi, iar de după-amiază vom începe o perioadă foarte grea", a adăugat Reghecampf.

Întrebat de ce a ales ca loc pentru reunirea echipei baza sportivă de la Izvorani, Reghecampf a răspuns: "Aici avem un bazin olimpic, sală de sport, pentru că nu aveam cum să antrenăm în Ghencea 30 de sportivi. Avem şi pista de atletism pentru alergare, dar şi un teren sintetic foarte bun".

Laurenţiu Reghecampf regretă că jucătorii Valeriu Lupu şi Ionuţ Năstăsie au fost împrumutaţi în prima parte a sezonului la Universitatea Cluj, echipă care luni a intrat în insolvenţă din cauza problemelor financiare. "Au fost nişte probleme la care nimeni nu se aştepta. Când am hotărât să le dăm drumul, am făcut-o cu gândul pentru a avea meciuri în picioare. De acum încolo vom fi mai atenţi unde le vom da drumul jucătorilor", a explicat Reghecampf.

Tehnicianul stelist a menţionat că se va întâlni cu selecţionerul Victor Piţurcă pentru a discuta din nou despre jucătorii stelişti care vor participa la stagiul de pregătire al echipei naţionale. "Am vorbit cu domnul Piţurcă şi am să încerc să mai găsim o fereastră pentru a vorbi. Lucrurile sunt stabilite. Ne dorim acelaşi lucru, ca jucătorii să fie pregătiţi. O să ajungem la o înţelegere şi sunt sigur că nu va fi niciun scandal", a adăugat Reghecampf.

Jucătorii echipei Steaua vor efectua prima şedinţă de pregătire din acest an, luni, începând cu ora 18.00, urmând ca marţi şi miercuri să aibă câte trei antrenamente, de la 7.00, 11.00 şi 17.00.

Plecarea pentru primul stagiu de pregătire din Spania va avea loc, joi, la ora 14.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici