Reghecampf: Kapetanos nu s-a despărţit încă de CFR, când o va face îl vom contacta

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în momentul în care atacantul formaţiei CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, se va despărţi de gruparea ardeleană, oficialii campioanei României îl vor contacta pentru un transfer.

119 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Kapetanos nu s-a despărţit încă de CFR, când o va face îl vom contacta

Pantelis Kapetanos (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

"Din informaţiile pe care le am, Kapteanos nu s-a despărţit de CFR, dar când vom fi siguri, oamenii din club se vor ocupa de asta. E un jucător pe care noi o să-l contactăm când va deveni liber de contract", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf exclude posibilitatea unui schimb de jucători Mihai Costea - Pantelis Kapetanos. "Mihai Costea e jucătorul Stelei şi se antrenează cu un preparator fizic. Îmi pare rău de acea reacţie, pentru că mi-am dorit foarte mult să rămână în lot. Nu va exista un schimb Mihai Costea - Kapetanos", a completat Reghecampf.

Pantelis Kapetanos a fost anunţat de conducerea clubului CFR Cluj că se poate transfera la orice echipă. El a mai evoluat la Steaua în perioada 2008-2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici