Remi Garde: În retur, obiectvul va fi ca suporterii să fie mândri de echipa lor

Tehnicianul formaţiei Olympique Lyon, Remi Garde, a declarat după meciul cu Juventus Torino, scor 0-1, din prima manşă a sferturilor Ligii Europa, că în retur obiectivul va fi ca suporterii să fie mândri de echipă, "în ciuda diferenţei imense dintre cele două cluburi".

48 afișări
Imaginea articolului Remi Garde: În retur, obiectvul va fi ca suporterii să fie mândri de echipa lor

Remi Garde (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am încercat să facem ceva coerent şi jucătorii au reacţionat foarte bine per total. Din nefericire, am primit gol după o fază fixă. Juve a controlat jocul. A avut o ocazie foarte mare în repriza a doua. Noi i-am incomodat pe cei de la Juventus, am avut una sau două ocazii în fiecare repriză. După pauză, a fost puţin mai dificil. Juve este o echipă foarte mare în acest sezon. Lupta pentru calificare va fi foarte dificilă. Aveam două obiective: să nu primim gol şi să încercăm să înscriem cel puţin unul. Faptul că am primit gol o pune pe Juve într-o poziţie favorabilă. În retur, obiectivul va fi ca suporterii să fie mândri de echipa lor, în ciuda diferenţei imense dintre cele două cluburi", a spus Garde.

La rândul său, antrenorul echipei Juventus Torino, Antonio Conte, consideră că victoria este meritată. "Sunt mulţumit. Am făcut un meci foarte bun, în vederea returului. Acest lucru era foarte important. Am înscris un gol, dar am mai avut ocazii de a marca încă unul sau două", a afirmat Conte.

Echipa italiană Juventus Torino a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia franceză Olympique Lyon, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Bonucci, în minutul 85.

Partida retur se va disputa la 10 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici