Remize în primele meciuri din etapa 26 din Superliga: Chindia - U Cluj şi Mioveni-Rapid

Primele două meciuri din etapa 26 din Superliga de fotbal au avut loc vineri.

165 afișări
Imaginea articolului Remize în primele meciuri din etapa 26 din Superliga: Chindia - U Cluj şi Mioveni-Rapid

Adrian Mutu, antrenor Rapid

UPDATE 

Chindia Târgovişte - U Cluj 2-2
Neguţ (64-penalty), Boldor (90+5) / Thiam (44), Gomes (51)

Mioveni - Rapid 0-0

////////////////////////////////

Partida Chindia Târgovişte-'U' Cluj va începe la ora 17.00. Gazdele se află pe locul 10 în clasamentul Superligii după o serie de rezultate pozitive.

Chindia are 29 de puncte din 25 de partide. Oaspeţii stau mai prost în clasament având doar 24 de puncte obţinute în acelaşi număr de partide.

CS Mioveni-Rapid Bucureşti va începe la ora 20.00. Deşi sunt pe ultimul loc în clasament, cu doar 17 puncte, argeşenii nu au mai pierdut de cinci etape. Rapid se află pe locul 4 în clasament, la doar două puncte de podium. Formaţia din Giuleşti are 45 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
superliga,
fotbal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici