Rezultate de marţi, la CM de handbal masculin, din Suedia

Marţi s-au jucat meciuri în grupele B şi D, la CM masculin din Suedia, Argentina producând surpriza zilei, prin victoria în faţa gazdei nordice.

92 afișări
Imaginea articolului Rezultate de marţi, la CM de handbal masculin, din Suedia

Rezultate de marţi, la CM de handbal masculin, din Suedia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rezultatele înregistrate în meciurile de marţi sunt următoarele:

Grupa B: Japonia-Ungaria 24-28, Norvegia-Brazilia 26-25, Austria-Islanda 23-26. Islanda, Ungaria şi Norvegia s-au calificat mai departe.

Grupa D: Chile-Slovacia 29-29, Coreea de Sud-Polonia 20-25, Suedia-Argentina 22-27. Polonia şi Suedia şi-au asigurat calificarea.

Miercuri sunt programate partide în grupele A şi C, astfel:

Grupa A: Bahrain-Tunisia, Germania-Franţa, Spania-Egipt

Grupa C: Serbia-Croaţia, Danemarca-Algeria, România-Australia.

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe se califică mai departe, acesta fiind şi obiectivul naţionalei României, la CM din Suedia. Meciurile din grupele principale vor începe în 22 ianuarie.

La ediţia din 2009, tricolorii s-au clasat pe locul 15, după 14 ani de absenţă de la un turneu final de CM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici