Rezultatele înregistrate vineri în preliminariile Campionatului European 2020

Vineri s-au jucat 7 partide din preliminariile Campionatului European din 2020. Surpriza serii s-a înregistrat în Cehia, acolo unde gazdele s-au impus cu 2-1 în faţa Angliei.

229 afișări
Imaginea articolului Rezultatele înregistrate vineri în preliminariile Campionatului European 2020

Rezultatele înregistrate vineri în preliminariile Campionatului European 2020

Oaspeţii deschiseseră scorul, în minutul 5, după o lovitură de pedeapsă transformată de Harry Kane, dar cehii au restabilit egalitatea 4 minute mai târziu, prin Jakub Brabec. Naţionala antrenată de Jaroslav Silhavy a dat lovitura pe finalul meciului. Golul victoriei a venit în minutul 85, după reuşita lui Zdenek Ondrasek.

Cel mai spectaculos meci al serii s-a jucat în Portugalia. Naţionala condusă de Cristiano Ronaldo şi-a respectat statutul şi s-a impus cu 3-0 în faţa selecţionatei din Luxemburg. Autorii golurilor au fost Bernardo Silva (minutul 16), Cristiano Ronaldo (minutul 65) şi Goncalo Guedes (minutul 89).

Toate rezultatele înregistrate vineri în preliminariile EURO 2020:
Andora – Moldova 1-0
Cehia – Anglia 2-1
Islanda – Franţa 0-1
Muntenegru – Bulgaria 0-0
Portugalia – Luxemburg 3-0
Turcia – Albania 1-0
Ucraina – Lituania 2-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici