Rezultatele sportivilor români în prima zi la Jocurile Europene

Rezultate înregistrate de sportivii români, sâmbătă, în prima zi a Jocurilor Europene de la Baku:

238 afișări
Imaginea articolului Rezultatele sportivilor români în prima zi la Jocurile Europene

Rezultatele sportivilor români în prima zi la Jocurile Europene

Echipa României de tenis de masă, formată din Camelia Postoacă, Elizabeta Samara şi Bernadette Cynthia Szocs, a fost eliminată în optimi de Suedia, scor 1-3.

Lucian Logigan a ocupat locul 38 în proba de mountain bike, iar Antoanela Felicia Manac a fost a 36-a la triatlon.

La lupte greco-romane, 98 kilograme, Alin Alexuc-Ciurariu a fost învins în optimi de bielorusul Tsimafei Dzeinichenka. La categoria 71 kilograme, Tomi Claudiu Hinoveanu a fost eliminat în calificări de suedezul Zackarias Tallroth.

Tot la lupte greco-romane, 59 kilograme, Virgil Munteanu a fost întrecut în sferturi de Victor Ciobanu, din Republica Moldova.

Echipa masculină de tenis de masă, formată din Constantin Cioti, Adrian Crişan şi Mihai Andrei Filimon, a fost eliminată în optimi de Portugalia, scor 1-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici