Rezultatele zilei de sâmbătă, la CM de handbal din Suedia

Rezultate înregistrate în meciurile disputate, sâmbătă, în etapa a II-a a grupelor B şi D, la Campionatul Mondial de handbal masculin din Suedia:

57 afișări
Imaginea articolului Rezultatele zilei de sâmbătă, la CM de handbal din Suedia

Rezultatele zilei de sâmbătă, la CM de handbal din Suedia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupa B: Ungaria-Norvegia 26-23, Japonia-Austria 33-30 şi Brazilia-Islanda 26-34

Grupa D: Chile-Coreea de Sud 22-37, Slovacia-Suedia 22-38 şi Argentina-Polonia 23-24.

România a debutat vineri, în grupa C, cu o înfrângere, în faţa vicecampioanei mondiale Croaţia, scor 21-27, iar duminică, de la ora 21.15, va juca a doua partidă, cu Danemarca.

Programul meciurilor de duminică, în grupele A şi C, este următorul:

Grupa A: Bahrain-Germania, Tunisia-Spania şi Egipt-Franţa

Grupa C: Australia-Serbia, Algeria-Croaţia şi România-Danemarca.

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe se califică mai departe, acesta fiind şi obiectivul naţionalei României, la CM din Suedia. Meciurile din grupele principale vor începe în 22 ianuarie.
La ediţia din 2009, tricolorii s-au clasat pe locul 15, după 14 ani de absenţă de la un turneu final de CM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici